Oplev fregattens håndværk med alle sanser i vores nye temaudstilling!

Se det imponerende håndværk, der skulle til for at bygge den enorme fregat i midten af 1800-tallet. Det er håndværksmæssig kunnen, som stadig lever og kan opleves her på museet i dag. Du kan følge skibstømreres, riggerens, smedens, malerens og arbejdsmændenes store arbejde med at bevare og vedligeholde fregatten Jylland.

Du kan også selv prøve kræfter med håndværket på de forskellige stationer unde på pladsen. Bor f.eks. et hul med et skebor og banke en prop i.

På skibet kan du se film om skibstømrernes arbejdsopgaver: Der er korte introduktioner i udstillingens biograf og en perlerække af småfilm i fregattens ene kulkasse.

Kig også gerne indenfor i værftshallen, reberbanen eller på smede- og malerværkstederne og få en snak med vores håndværkere, eller få en rundvisning i fregattens håndværk med af vores skibstømrere hver onsdag kl. 13 (fra 7. juli – 30.november 2021).

Se dagens program her

Temaudstillingen er gennemført med generøs støtte fra Axel Muusfeldts Fond, Grosserer Konsul N.C. Nielsens Fond, A/S D/S Orient’s Fond & 3F Medie-og Kulturfond.