Det sker

Vurderingsdag på Fregatten Jylland

Onsdag 19. februar kl. 15-18

Har du guld i gemmerne?

Så er det nu, du skal slå til. Bruun Rasmussen gæster Fregatten Jylland i Ebeltoft, hvor du kan få sat pris på alt fra moderne kunst til historiske antikviteter.

Her står auktionshusets eksperter klar til at vurdere dine genstande og fortælle om muligheden for at sælge på auktion. De oplever en stadig stigende efterspørgsel, og vurderingsdagen er en oplagt chance for at få stillet din nysgerrighed.

På dagen sætter Bruun Rasmussen pris på kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure, mønter og frimærker. Er din genstand eller samling for stor til at medbringe på dagen, er du velkommen til at medbringe vellignende fotos.

Om Bruun Rasmussen

Bruun Rasmussen har en stor, international køberskare og afholder ugentlige Netauktioner samt fire årlige Traditionelle Auktioner, hvor særligt eksklusive genstande kommer under hammeren. Hvem ved – måske søger en interesseret køber efter lige netop dit kunstværk eller din designklassiker?

Vurderingen er gratis og uforpligtende.

Selve vurderingsarrangementet i museumsbygningen er gratis, mens det kræver entrébillet at opleve selve skibet.

Historisk rundvisning

Februar & marts

Mandag-fredag kl. 11

Lørdag-søndag kl. 11 & 13

Tag med på en rundvisning i Fregatten Jyllands historie med vores dygtige guider.

Kom rundt på hele skibet og hør om søsætningen i 1860, ombygningen til kongeskib, og det hårde liv ombord som sømand. Få den store historie om slaget ved Helgoland og de små finurlige fortællinger om skibshunden der fik hvalpe eller prinsesse Thyras malkekøer.

Der er historiske rundvisninger hver dag. De varer ca. 1 time og er gratis når entréen er betalt.

Følg håndværket

Vejrdækkets planker af egetræ skal udskiftes med mere velegnet fyrretræ, der skal kalfatres og officersmessen skal males. Følg med i skibshåndværkernes arbejde på Fregatten Jylland i hverdagene.

Find en håndværker og få svar på hvad en kalfatrekølle er og hvor mange lag lak det store dobbeltrat har. De svarer altid gerne på spørgsmål.