Oplev lidt mere
Fregatten Jylland byder grupper og selskaber velkomne med en museumsoplevelse udover det sædvanlige. Her kan I kombinere besøget med en historisk rundvisning eller rundvisning i håndværket og slutte besøget af med en romsmagning eller et af Fregatten Jyllands andre gode gruppetilbud
Gruppepris
Vi tilbyder 20% i rabat på entréen til Fregatten Jylland for grupper på over 20 personer.
Arrangementer udenfor ordinære åbningstider tillægges et gebyr pr. påbegyndt time på 500 kr.
For spørgsmål og bestilling kontakt os på tlf. +45 8634 1099 i vores åbningstider eller send en besked
Historisk rundvisning
Tag med på en rundvisning i Fregatten Jyllands historie med vores dygtige guider.
Kom rundt på hele skibet og hør om søsætningen i 1860, ombygningen til kongeskib, og det hårde liv ombord som sømand. Få den store historie om slaget ved Helgoland og de små finurlige fortællinger om skibshunden der fik hvalpe eller prinsesse Thyras malkekøer.
Varighed: 45 minutter
Max antal personer: 25
Pris: 600 kr.
Dertil betales entré til Fregatten Jylland pr. person.
Rundvisning i håndværket
Tag med på en guidet rundvisning i håndværket.
Fregatten Jyllands håndværkere har et utal af gode historier, sjove fakta og en fantastisk viden om håndværket, som de glædeligt deler ud af. Få et indblik i skibsbyggeri og restaureringen af fregatten Jylland.
Rundvisningen kan bookes hverdage: kl. 10-15
Varighed: 45 minutter
Max antal personer: 25
Pris: 600 kr.
Dertil betales entré til Fregatten Jylland pr. person.
Lidt og drikke til mandskabet
Fregatten Jyllands mandskab blev af og til belønnet med en ekstra ration rom efter hårdt arbejde.
Udvid jeres besøg på Fregatten Jylland med en lille skarp og ægte maritime stemning med: Det Bedste fra Tropeøerne eller Lægens Medicin.
Læs mere og bestil nedenfor.
Kontakt Restaurant Karens Køkken, som har udsigt til fregatten. Her serveres mad tilberedt med kærlighed, Karens Køkken byder på frokost, middag eller kaffe og kage til det sultne mandskab.
Prinsessens Drøm
Små franskinspirerede kager og dyr kaffe importeret fra Østen var en del af eftermiddagsselskaberne for den kongelige familie i kongesalonen, da fregatten sejlede som kongeskib i 1874-76.
I får serveret friskbagt kage og kaffe/te på restaurant Karens Køkken med udsigt til fregatten Jylland og Ebeltoft Vig.
Inkluderet: entré til Fregatten Jylland, historisk rundvisning, kaffe/te og friskbagt kage.
Kan bestilles mandag-torsdag.
Min. antal personer: 20
Pris pr. person: Kontakt os for et tilbud.
Send os en besked
Det Bedste fra Kabyssen
Det menige mandskab på fregatten Jyllands måltider bestod primært af saltet kød, syltede eller tørrede grøntsager og beskøjter.
I får derimod det helt store udvalg af lækre retter, når restaurant Karens Køkken byder på kokkens buffet, serveret med udsigt til fregatten Jylland og Ebeltoft Vig.
Inkluderet: entré til Fregatten Jylland, historisk rundvisning og kokkens buffet (excl. drikkevarer).
Kan bestilles mandag-torsdag.
Min. antal personer: 30
Pris pr. person: Kontakt os for et tilbud.
Send os en besked
Officerens adspredelse
For at supplere den proviant fregatten Jylland medbragte fra København, købte man på de lange togter friske appelsiner på de lokale markeder og nyfanget fisk af lokale fiskere.
Her får I serveret Antons smagfulde fiskefrikadeller med kartoffel-bønnesalat, remoulade og rugbrød på restaurant Karens Køkken med udsigt til fregatten og Ebeltoft Vig.
Inkluderet: entré til Fregatten Jylland, historisk rundvisning og Antons fiskefrikadeller m. kartoffel-bønnesalat, remoulade og rugbrød (excl. drikkevarer).
Kan bestilles mandag-torsdag.
Min. antal personer: 30
Pris pr. person: Kontakt os for et tilbud.
Send os en besked
Skipperens længsel
Skipperlabskovs var en populær ret til søs, da hovedingredienserne saltet kød og kartofler var langtidsholdbare. I 1920 blev den simple skipperlabskovs forfinet og serveret i luksusudgaver på de fine restauranter i København.
I restaurant Karens Køkken får I serveret luksusudgaven med udsigt til fregatten og Ebeltoft Vig.
Inkluderet: entré til Fregatten Jylland, historisk rundvisning, skipperlabskovs (excl. drikkevarer).
Kan bestilles mandag-torsdag.
Min. antal personer: 20
Pris pr. person: Kontakt os for et tilbud.
Send os en besked
Matrosens belønning
Nyd en lækker portion skipperlabskovs og sild ombord på fregattens batteridæk, serveret ved de gamle banjerborde hvor mandskabet spiste.
Inkluderet: entré til Fregatten Jylland, historisk rundvisning, skipperlabskovs og sild (excl. drikkevarer).
Kan bestilles mandag-torsdag.
Min. antal personer: 50
Pris pr. person: Kontakt os for et tilbud.
Send os en besked
Det bedste fra tropeøerne
Slut rundvisningen med et glas Royal Danish Navy Rum fra A. H. Riise Rom. Rommen er genskabt efter den originale recept, som apoteker Albert Heinrich Riise kreerede og leverede til den danske flådes skibe, når de anløb havnen i Charlotte Amalie på De Dansk Vestindiske Øer (nu U.S. Virgin Islands).
Rommen serveres i Chefens Dagrum ombord på skibets batteridæk.
Inkluderet: entré til Fregatten Jylland, historisk rundvisning og et glas rom.
Min. antal personer: 20
Pris pr. person: 209 kr.
Tilkøb: Glas med hjem 25kr pr. person
Lægens medicin
Slut rundvisningen med et glas af Fregatten Jyllands egen akvavit i Chefens Dagrum på batteridækket ombord på skibet. Akvavitten er fremstillet i samarbejde med Braunstein mikrodestilleri-og bryggeri. Hovedingrediensen er guldaks, en græstype der vokser ved kystlinjen på Djursland.
Inkluderet: entré til Fregatten Jylland, historisk rundvisning og et glas akvavit.
Min. antal personer: 20
Pris pr. person: 189 kr.
Tilkøb: Glas med hjem 25kr pr. person