Vil du være med til at give vores gæster årets bedste dag ?

Fregatten Jylland søger engagerede sæsonmedarbejdere, som brænder for at give vores besøgende en uforglemmelig oplevelse – hver gang! Og som samtidig har lyst til at være med til at skabe et godt og sjovt arbejdsmiljø for sig selv og kollegaerne.

Et besøg ved os SKAL være årets bedste dag for vores gæster og det bliver det når vi yder ekstra god service. Vores frontpersonale i billetsalg og museum, er vores allervigtigste ressource og vores ansigt udadtil. Det betyder vi stiller høje krav til dig. Til gengæld får du muligheden for at blive en del af teamet på en af landets top attraktioner.

I højsæsonen går det indimellem rigtig stærkt og så er det vigtigt, at vi hjælper hinanden. Du skal derfor være indstillet på en vis fleksibilitet i forhold til jobfunktionen.

Du er fyldt 18 år, gode sprogkundskaber inden for engelsk og tysk er en fordel, og har du erfaring inden for kundeservice og kassebetjening er det yderligere en fordel. Vigtigst er dog, at du er smilende og udadvendt

Som sæsonmedarbejder vil dine timer ligge i perioden 27. juni til 9. august 2015, og du kan ikke forvente at holde mere end en uges ferie i den periode. Udvælges du til at komme til samtale, skal du have afklaret hvilken uge det evt. er.

Interesseret ?

Så send en kortfattet ansøgning med cv. hvor du fortæller hvorfor det lige netop er dig der skal med på holdet, til gitte@fregatten-jylland.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist er onsdag den 20. Maj 2015.

Ansøgningerne bliver behandlet løbende og har du ikke hørt fra os senest den 29. maj 2015 er du desværre ikke kommet i betragtning til et af de ledige jobs, men vi gemmer alle ansøgninger til brug ved evt. yderligere ansættelser