Kom til irsk eftermiddag på fregatten Jylland

Som en ekstra oplevelse skabes der irsk stemning på Fregatten Jylland med musik, dans, foredrag & whiskeysmagning sponsoreret af Hotel Fuglsøcentret i Mols Bjerge og Irlands-rejsearrangør Claus Hebor.

Det foregår fredag d. 22. september 2023 fra kl. 12.30-16.30, hvor der vil være:

  • Koncert med én af Irlands bedste sangerinder.
  • ”River Dance Show”
  • Foredrag om Irland
  • Whiskeyforedrag & -smagning af 4 glimrende whiskeys (max. 80 gæster).

Alt sammen inkluderet i billetprisen til Fregatten Jylland. 

Du kan læse mere om hvad der sker i løbet af eftermiddagen nedenfor eller find din billet her.

Eftermiddagens program:

Koncert på Banjerdækket:

Kl. 12.30:         Irsk session (30 min) med Bernadette Morris & Band (Irl) og irsk stepdanceshow med Realta Dance (Irl).

Kl. 14.00:         Irsk session (30 min) med Bernadette Morris & Band (Irl) og irsk stepdanceshow med Realta Dance (Irl).

Auditoriet/Museumshallen:

Kl. 14.30:          Rejseforedrag (45 min) ”Unikke oplevelser i Irland” med Irlandsekspert &
historiker Claus Hebor.

Kl. 15.30 – 16.30:     GRATIS med whiskeyforedrag & -smagning af 4 glimrende whiskeys (max. 80 gæster). (45 min) v. distiller Harry Evans fra Boann Distillery.

Bernadette Morris & Band: trad./folk (Irl.):

Er en af de bedste, nyere sangerinder i Irland og har udgivet 3 albums. Bernadette Morris synger egne sange, kendte ballader samt sange på det smukke, syngende irske/gæliske sprog. Hun har en utrolig smuk stemme, der fanger den irske sjæl og virkelig rører tilhørerne. Det er første gang, at Bernadette Morris & Band er i Danmark, og der venter gæsterne på Fregatten Jylland en stor musikalsk oplevelse.

Realta Dance – Irish Dance Show (Irl.):

Dansetruppen Realta Dance består af 5 særdeles talentfulde dansere, der med smittende humør giver et forrygende show med trad. danse og irske stepdanse, som hver gang får taget til at hæve sig.

Oplev det smukke Irland ved historiker & Irlandsekspert Claus Hebor:

Tag med på en rejse gennem det smukke og spændende Irland med oplevelser, som er ukendte for de fleste. Claus Hebor har rejst i Irland i mere end 30 år og har et dybtgående kendskab til irsk historie, kultur og levevis. Desuden har han en brændende passion for Irland med dets smukke natur, musik og enestående gæstfrihed, som bliver formidlet på en utrolig levende og engageret måde.

Whiskeyforedrag- & smagning med Distiller Harry Evans, Boann Distillery:

Få historien om et af Irlands nyere whiskeydestillerier, der fremstiller noget af det bedste irske whiskey. Boann Distillery eksperimenterer med historiske opskrifter, den gamle irske Pot Still Whiskey samt forskellige fade, der fremtryller den mest velsmagende ”Uisca Beatha”. Hvis man tillige vil smage på 4 glimrende whiskey koster det kr. 100,-. Foredrag og smagning er på engelsk.