FREGATTEN FORTÆLLER

Velkommen til FREGATTEN FORTÆLLER, en audioguide om det hårde liv ombord på et krigsskib i 1800 tallet fortalt med søfolkenes egne ord

Her kommer du på en unik og dramatisk rejse, der er fyldt med personlige historier om livet og arbejdet ombord – og som naturligvis også beretter om det skæbnesvangre søslag ved Helgoland den 9. maj 1864.

FREGATTEN FORTÆLLER er baseret på museets samling dagbøger, erindringer og breve fra nogle af de mænd, som gjorde tjeneste på fregatten. Den varer ca. 40 minutter.

Vi anbefaler, at du anvender hovedtelefoner, så du får hele oplevelsen med.

REJSEN

Tag på en medrivende lydrejse fra Danmark til de Dansk Vestindiske Øer sammen med vores fortæller og de godt 400 sømænd på fregatten Jylland. På denne lydsejlads vil du på nært hold opleve, hvordan det var at sejle på det ofte farlige og barske Atlanterhav med fregatten Jylland i slutningen af 1800-tallet.

REJSEN er baseret på museets samling dagbøger, erindringer og breve fra nogle af de mænd, som gjorde tjeneste på fregatten. Den består af 6 kapitler og varer ca. 35 minutter.

Vi anbefaler, at du anvender hovedtelefoner, så du får hele oplevelsen med.

Download audioguiden gratis

Audioguiden er gratis, når entréen er betalt, og kan opleves via egen mobiltelefon med app’en USEEUM.
Downloades på  Google Play eller App Store.
Gæsterne anbefales at anvende egne høretelefoner af hensyn til en optimal oplevelse.

Når du har hentet App’en kan du finde Fregatten Jyllands audioguide ved at søge efter “Fregatten Jylland”. Herefter kan du frit vælge mellem FREGATTEN FORTÆLLER og REJSEN.

Støttet af Erhvervsfremmebestyrelsen

Audioguiderne er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse i regi af Dansk Storbyturisme/Visitaarhus og Wonderful Copenhagen.