Arv til Fregatten

Tilgodeser du fregatten Jylland og får du muligheden for at oprette testamente gratis

Når du tilgodeser fregatten Jylland i dit testamente, går alle midlerne skattefrit til fregatten Jylland. Det skal være nemt at støtte museets arbejde og derfor har vi indgået et samarbejde med Dokument24 og LegalHero.

Dokument24
Virksomheden Dokument24 tilbyder at oprette dit testamente gratis, når du donerer arv til fregatten Jylland i testamentet. Opret selv et online testamente her. Hvis du har brug for rådgivning undervejs, kan du ringe (+4553701030) eller skrive til Dokument24 (info@dokument24.dk), og de vil hjælpe dig.

LegalHero
Du kan komme i gang med at oprette dit gratis testamente hos LegalHero ved at besøge hjemmesiden https://legalhero.dk/testamente. Støt Fregatten Jylland samtidig med, at du opretter dit juridisk gyldige testamente nemt og enkelt online.

Ønskes der forslag til særlige opgaver, som donationen skal reserveres til, står  Udstillingsleder Karen Louise Juhl Christensen til rådighed. Benyt info@fregatten-jylland.dk og så vil vi kontakte dig.

Vi håber, at du vil betænke museet med testamentariske gaver. Da det vil gøre en verden til forskel for fregatten Jylland, hvis vi modtog en testamentarisk donation fra dig.

Vores mål ved fregatten Jylland, er at formidle skibet og søfartens historie og bringe den ud til folket. Alle donationer er vigtige og hver en krone tæller, når vi skal skabe den bedste oplevelse for alle vore besøgene i de historisk velbevarede rammer.

Din donation er med til at sikre kulturarven, og du hjælper fregatten Jylland med fortsat at kunne formidle skibets historie.