Uden mad og drikke...

I forbindelse med Fregatten Jylland finder du restauranten Karens Køkken, hvor du får mad tilberedt med kærlighed.
I samarbejde med Karens Køkken tilbyder vi pakketilbud til selskaber, hvor entré, guidet rundvisning samt lidt godt til maven
er inkluderet i prisen.

Kontakt os gerne for bestilling på telefon: 8634 1099 eller mail: info@fregatten-jylland.dk.
Hvis selskabet har andre ønsker til maden, kan Karens Køkken kontaktes direkte på telefon +45 86370000


Mad ombord

Søfolkene ombord i Fregatten Jylland arbejdede hårdt, og belønningen kom i form af tre faste måltider om dagen. En af de gamle retter, som mandskabet spiste med glæde, var skipperlabskovs.

Pakketilbud E (min. 20 personer)
Indholder: entré, guidet rundvisning, skipperlabskovs serveret i restaurant Karens Køkken med udsigt til Fregatten Jylland og Ebeltoft Vig.

Pris: 250 kr. per person

Pakketilbud D (min. 30 personer)
Indholder: entré, guidet rundvisning, sild + skipperlabskovs serveret ved de gamle banjerborde ombord på Fregatten Jylland.

Pris: 450 kr. per person


Pakketilbud A (min. 20 personer)
Indholder: entré, guidet rundvisning, kaffe/te og friskbagt kage serveret i restaurant Karens Køkken med udsigt til Fregatten Jylland og Ebeltoft Vig.

Pris: 175 kr. per person

Pakketilbud B (min. 30 personer, mandag-torsdag)
Indholder: entré, guidet rundvisning, kokkens buffet serveret i restaurant Karens Køkken med udsigt til Fregatten Jylland og Ebeltoft Vig.

Pris: 225 kr. per person

Pakketilbud C (min. 20 personer)
Indholder: entré, guidet rundvisning, Antons Fiskefrikadeller med kartoffel-bønnesalat, remoulade og rugbrød serveret i restaurant Karens Køkken med udsigt til Fregatten Jylland og Ebeltoft Vig.

Pris: 235 kr. per person


Rom til mandskabet

Pakketilbud G (min. 20 personer)
I forbindelse med den guidede rundvisning tilbyder vi at afslutte rundvisningen med at servere et glas rom i Chefens dagrum. Glasset kan gæsterne tage med sig hjem som et minde om besøget.

Rommen som bliver serveret, er blevet genskabt efter den originale recept på den "Royal Danish Navy Rum" som Albert Heinrich Riise kreerede og leverede til flådens skibe, når de anløb havnen i Charlotte Amalie i det tidligere Dansk - Vestindien (nu U.S. Virgin Islands).

Pris: 195 kr. per person

Royal Navy rom, Fregatten Jylland, A.H. Riise,

Lægen ordinerer

Pakketilbud F (min. 20 personer)
I forbindelse med den guidede rundvisning tilbyder vi at afslutte rundvisningen med at servere et glas af Fregatten Jyllands egen Akvavit i Chefens dagrum. Glasset kan gæsterne tage med hjem som et minde om besøget.

Fregatten Jyllands Akvavit er fremstillet i samarbejde med Braunstein mikro destilleri og bryggeri. Hovedingrediensen er guldaks, en græstype der vokser ved kystlinjen her på Djursland.

Pris: 175 kr. per person


 

Rundvisning

Vores guider tager selskabet med på en kulturel tidsrejse ombord på Fregatten Jylland - et krigsskib, et kongeskib, men ikke mindst en arbejdsplads for 437 mand i alt slags vejr.

En guidet rundvisning varer ca. 45 minutter. Guiden kan maksimalt have 25 personer med rundt, hvilket skyldes skibets indretning.

Pris: 500 kr.

GRUPPE ENTRè

Vi tilbyder 20 % i rabat for grupper på over 20 personer.

Arrangementer udenfor ordinære åbningstider tillægges et gebyr pr. påbegyndt time på 500 kr.

Kontakt os gerne for bestilling.
Telefon: +45 8634 1099
Mail: info@fregatten-jylland.dk