En super oplevelse for børn og unge

Kanonen er ladt, skibets hemmeligheder er fundet frem og nøglerne til kisten er gemt. Træk i matrostøjet, som du finder ved entréen, og forbered dig på en dag fyldt med spænding, indlevelse og sjov!


kallekrudt_300x300.jpg

Find skatten med Kalle Krudts skattekort

Det gamle skib med den høje rigning og kanonlugerne leder tankerne hen på de mange historier fra tider, hvor pirater lurede på verdenshavene og synet af den berygtede Jolly Roger fik selv de mest hærdede søfolk til at gyse. Som i Stevensons roman gemte piraterne gerne deres blodpenge i en kiste, som blev gravet ned. Her er Fregatten Jylland ingen undtagelse. I nærheden af det gamle skib ligger hele Kalle Krudts skat gemt. Måske er du den, som kan finde Kalles gamle skat? Ved entréen får du udleveret hans skattekort og så kan jagten starte. Kortet angiver en række tegn som du finder blandt skibsklokker, kanoner og dødemandskister. Kig forbi og hjælp os med at finde skatten.

Skattejagten er en oplevelse for hele familien, som foregår på børnenes præmisser.


soefartsbog.jpg

Bliv sømand med din egen søfartsbog

Kom og få udleveret en gratis søfartsbog i entréen. Søfartsbogen tager dig på en rejse, hvor du kan læse dig til en masse spændende viden om livet på sømand. Undervejs i fortællingen dukker en række spørgsmål og quiz op, som tester din viden og forståelse. Bogen tager dig med på en tur rundt på skibet, men du kan også tage bogen med hjem og læse den som spændende godnatlæsning.

Søfartsbogen giver viden til hele familien, så tag hellere end gerne dine forældre med på turen.
 


kiste.jpg

Piratjagt - Find de 6 nøgler til dødemandskisten

Ombord på Fregatten Jylland finder du Kaptajn Kalle Krudts Dødesmandskiste, men den gamle kaptajn har beskyttet sin skattekiste med seks svære hængelåse. Kalle Krudt stolede ikke på hans besætning, så han gemte derfor de seks nøgler til hængelåsene rundt omkring på skibet.

Kom og hjælp os med at finde de seks nøgler. Som tak for din hjælp får du også del i skatten. Undervejs på jagten efter nøglerne får du fortalt en masse spændende historier fra skibet set med skibsdrengens øjne.

"Piratjagt" Find de 6 nøgler er programlagt, så hold øje med kalenderen for næste gang vi jagter nøglerne.