Back to All Events

Juleskafning ombord på Fregatten d. 10. december

Vi holder igen i år den gode gamle juletraditioner i hævd, på Fregatten Jylland

søndag 10. december fra kl. 12.00 til 17.00.

Og her står menuen fast. Ærtesuppe, sul og beskøjter. Suppleret med ’Bådsmandens Fryd’, romgrog, til de små pirater og prinsesser, er der æbleskive og kakao.

Skulle man et øjeblik rynke på næsen af menuen er der kun én mulig grund: Man har ikke smag den endnu! Menuen ligner den besætningen kunne få når fregatten var på togt ved juletid, og her var smilene altid store og brede. Og da skafningen efterhånden er en gammel tradition på fregatten i Ebeltoft, er det almindelig kendt, at ærtesuppen, julesulet og de rom-inspirerede drikkevarer også falder i rigtig god smag hos gæsterne nu om dage.

Det er Ebeltoft Marineforening, der står bag det praktiske, 20 mand tager tjansen med at arrangere og servere de gode sager på fregattens batteridæk. Når man har købt sin mad- og drikkevarebillet står skibskokken og hans koksmather klar i matrosuniformerne til at servere menuen. Og så er det bare at sætte sig ned ved bordene mellem de mægtige kanoner og nyde maden.  

Marineforeningens berømte Slupkor har lovet at krydre ærtesuppen yderligere med en række gode klassiske sømandssange, og deres optræden løber af stablen hver hele time.  

Alle er meget velkomne til at møde op og få julen søsat på den helt rigtige måde i omgivelser og med en stemning, som garanteret ikke findes andre steder.

 

Earlier Event: December 10
Rundvisning
Later Event: December 11
Mød besætningen ombord