Back to All Events

God'nat på museerne - Tag lommelygten med på museum i efterårsferien

Tag lommelygten med på museum i efterårsferien
Med lommelygten i hånden og eventyrlyst i maven, kan du onsdag den 16. oktober gå på opdagelse på museerne i Ebeltoft. Tag familien med og kig indenfor på Glasmuseet Ebeltoft, Fregatten Jylland og Museum Østjylland, der sammen inviterer til Go’nat på museerne i efterårsferien. 
En mystisk person har været på besøg på museerne men har desværre undervejs mistet nogle af sine mest dyrebare ting. Husk lommelygten, så du kan hjælpe med at finde tingene igen rundt om i mørket.

Har du tænkt over, hvad der mon sker på museerne i Ebeltoft, når den sidste gæst er gået hjem, og lyset er slukket? Modsat hvad man skulle tro, så sker der nemlig en masse! Nu kan du selv være med til at undersøge sagen, når museerne i forbindelse med arrangementet Go’nat på museerne lukker op til det hyggelige/uhyggelige mørke blandt gode historier og skrøbelige museumsgenstande. 

”Har du og din familie ikke tid til at besøge alle tre museer Fregatten Jylland, Glasmuseet Ebeltoft og Museum Østjylland denne aften, er I velkomne til bare at besøge de steder, som I kan nå, ” forklarer Jesper Nørskov Pedersen.

Mystisk person har tabt ting
For nogle dage siden observerede personalet på museerne en mystisk mand, som slæbte rundt på en stor kuffert i udstillingerne. Desværre var der hul i kufferten, så han tabte tre af sine mest dyrebare ejendele: Et gammelt kompas, en pose med fine glasstykker og et par uundværlige briller. 
Manden er knust over at have mistet sine elskede ting, så han har brug for din hjælp til at finde tingene, som stadigvæk må gemme sig et sted i mørket. Følg sporene og se, om du kan finde tingene. Lykkes det, venter der en lille overraskelse til sidst!

Go’nat på museerne er en fast tilbagevendende begivenhed i efterårsferien og ikke mindst en hyggelig tradition for rigtig mange mennesker, som hvert år oplever den helt specielle stemning der er på museerne, når solen er gået ned. Man ved jo aldrig, hvad der gemmer sig rundt om hjørnet!” smiler museumsinspektør Jesper Nørskov Pedersen, som lover, at det ikke bliver mere uhyggeligt, end at alle kan være med. ”Det handler selvfølgelig først og fremmest om at have det sjovt og hygge sig! ” 

Go’nat på museerne, onsdag den 16. oktober 2019.


Fregatten Jylland,
kl. 17 - 21. Entré 50 kr. Børn under 18 år gratis.
Glasmuseet Ebeltoft, kl. 18 - 21. Entré 50 kr. Børn under 18 år gratis.
Museum Østjylland - Siamesisk Samling og Det Gamle Rådhus, k. 18 - 21. Gratis entré.

Husk lommelygten!

Earlier Event: October 16
Führung - Fregatten Jylland
Later Event: October 17
EFTERÅRSFERIEN PÅ FREGATTEN JYLLAND