Back to All Events

Forårskoncert 10. maj

Forårskoncert på Fregatten søndag 10. maj, kl 11.00

Den 10.maj bliver en ualmindelig smuk forårsdag ved Fregatten, for der vanker en helt fantastisk oplevelse, når Midtjysk Kors omkring 60 stemmer fylder lokalerne med den klare fine forårssang.

Når Det store midtjyske kor giver koncert i Fregattens auditorium kan man fra de behagelige stole nyde korets store udvalg at sange lige fra kirkemusik, gospel og salmer, til nordiske sange, popmusik og kendinge fra den danske sangskat. Det er alt sammen noget der kan får mundvigende og smilet op sjælden stor forårsglæde og alle der gæster fregattens museum, vil denne dag kunne nyde tonerne og mærke at det er blevet forår igen.

 Herlige sangstemmer og godt humør til Ebeltoft

Koret er drevet at det gode humør samværet og den store glæde ved at synge sammen. Det er derfor en smal sag for det veltrænede kor gennem tonerne at dele glæden med publikum. Det plejer at blive til både et par stemningsfulde julekoncerter og et par stykker i foråret, når lyset bryder frem, så det er lige på højdepunktet af korets sangsæson de mange sangglade mennesker kommer til Ebeltoft, for at vise hvad de kan. Midtjysk Kor har eksisteret siden 1977 og kan således inden så længe fejre 40 års jubilæum. Efter utallige tours og koncerter er det folk der kan deres kram. Med Midtjysk Kor på lydsiden og udsigten over Ebeltoft Vig til øjet, kombineret med museumsbesøg i træskibet og udstillingerne, så bliver det virkelig en oplevelse, der kan huskes.

Earlier Event: May 9
Søværnets Dag 9. maj
Later Event: May 14
Kristi Himmelfartsferien