Back to All Events

Julekoncert med Brass Band og herrekor på Fregatmuseet

Julen kan ikke gøre sit indtog ret meget smukkere end det kommer til at ske på Fregatten Jylland lørdag 30. november.

Først kommer julemanden forbi, det travle væsen, og tænder julelysene i fregattens træ på vejrdækket. Efterfølgende venter der i Fregatmuseet en musikalsk oplevelse af de helt specielle. Mandskoret Djursland er gået sammen med Hjortshøj-Egå Brass-Band og præsenterer en julekoncert, hvor de optræder både sammen og hver for sig i Fregatten Jyllands auditorium. Repertoiret, der vil kunne opleves fra kl. 16.00 til 17.30, vil kredse omkring nyere og ældre julesange – i alt små 15 af julens klassikere vil bidrage til at få stemningen sporet godt ind mod den forestående højtid.

Earlier Event: November 23
Den store juletræstændingsfest
Later Event: December 2
Lukket