SOV OMBORD - Som en rigtig sømand

I efterårsferien 2015 blev der afholdt en Gys & Gru konkurrence, hvor 10 familier var så heldige at vinde en overnatning ombord på Fregatten Jylland. Nu åbnes der op for tilmeldingerne for alle andre familier, der kunne tænke sig at deltage i denne unikke familieoplevelse.

Trænger jeres familie til en fælles familieoplevelse, så book en overnatning på Fregatten Jylland enten den 20. – 21. august eller 27. – 28. august 2016 for kun 1.200 kr. (op til fem personer).
Skibet har et begrænset antal hængekøjer, så pladserne bliver besat efter først-til-mølle princippet.

Oplevelsen starter lørdag kl. 16 og slutter søndag kl. 12, og dagene bliver fyldt med gode sømandsoplevelser. Tilbring natten i hængekøjer, tag med på rundvisning og skattejagt, nyd matrosmaden i form af skipperlabskovs til aftensmad og brød til morgenmad (morgenmaden kan opgraderes til luksus brunch hos Karens Køkken).
Prøv kræfter med det gamle håndværk, rebslagning, oplev et spændende kanonshow og slut oplevelsen af med et vaskeægte kanonskud.
Hvis vejret tillader det, klatrer vi en tur op i masterne.

Formålet med at tilbyde familier en overnatning ombord på Fregatten Jylland er, at give familierne, og deres børn, mulighed for at fornemme, hvordan det var at opholde sig ombord i et krigsskib for 152 år siden.

Vil du vide mere om overnatningen eller vil du booke overnatningen, så kontakt Fregatten
Jylland på telefon 8634 1099