30 procents fremgang på Fregatten Jylland

Pressemeddelelse

 

30 procents fremgang på Fregatten Jylland

 

For at imødekomme den store interesse, har vi valgt at udvide muligheden for at besøge Fregatten Jylland om aften.

Publikum kan derfor besøge Fregatten Jylland i solnedgangen hver onsdag helt frem til den 31. august 2017!

 

Tilløbsstykke

Foråret 2017 har indtil videre bragt knap 10.000 besøgende til Fregatten Jylland. Det er 30 % flere end 2016. Navnlig Fregatten Jyllands samarbejde med Aarhus 2017, har fået de besøgende til at strømme til. ”Det er særligt østjyderne og de udenlandske turister, der indtil videre har valgt at slå vejen forbi Fregatten, hvilket i høj grad kan tilskrives vores samarbejde med Rethink 2017 kampagnen” udtaler Projektchef Bo Jessen Fogh Laursen.

Udstillingen af de seks lanterneskibe fra åbningen af Kulturhovedstad 2017, har trukket mange besøgende. I aftentimerne står de smukke skibe oplyste i den dæmpede belysning.

Den stemningsfulde og rolige atmosfære, der hersker i museumshallen i skumringen, giver den besøgende en helt unik oplevelse og tilføjer et ekstra lag til museumsbesøget.

 

Udflugtsmål

”På Fregatten Jylland føler vi et ansvar for, at imødekomme turisternes behov, for et levende, aktivt og tilgængeligt kulturliv i Ebeltoft, også i aftentimerne” udtaler Projektchef Bo Jessen Fogh Laursen.

Med de udvidede åbningstider får lokale og turister mulighed for at nyde en aften på Fregatten og opleve det helstøbte maritime miljø på havnefronten.

Tag madkurven med og nyd aftensmaden, en kold Fregat-øl eller en is på kajen, med udsigt til Ebeltoft Vig og verdens længste træskib!

 

Onsdage holder Fregatten Jylland åbent kl 10-21!

 

For mere information:

Projektchef

Bo Jessen Fogh Laursen

Tlf.: +45 8752 1868

E-mail: bo@fregatten-jylland.dk